Veel gestelde vragen

Terug naar homepagina

Algemeen

Geeft Autobeletter.nl ook garantie?

Onze folies zijn erg duurzaam. Afhankelijk van de folie is de garantie 8 tot 12 jaar. Is de voertuigbelettering toch beschadigd? Bel ons op 020-681 32 06 om een afspraak te maken voor reparatie.

Welke betalingstermijn hanteren jullie?

Autobeletter.nl hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum, tenzij expliciet anders overeen gekomen.

Biedt Autobeletter.nl ook vervangend vervoer?

Nee, tijdens de montage zult u zelf moeten zorgen voor vervangend vervoer. Overigens duurt de montage maximaal een dag. In overleg kunnen we de auto wel bij u ophalen en weer terugbrengen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Belettering

Kan ik een voertuig met belettering gewoon wassen?

Nadat uw voertuig is voorzien van belettering raden we u aan om het voertuig minimaal 2 weken niet te wassen. Daarna kunt u het voertuig het beste met de hand wassen. Het wassen van uw voertuig in de wasstraat is altijd op eigen risico.

Kan voertuigbelettering "spookbeelden" achterlaten als de belettering eraf gehaald wordt?

Ja. De folies die we gebruiken hebben een UV-block, waardoor zonlicht niet door de folie heen komt. De laklaag onder de folie kan daardoor niet verbleken. Op plaatsen waar geen belettering zit kan dat wel gebeuren.

Ik wil reflecterende bestickering op mijn voertuig. Maken jullie dat ook?

Jazeker. Reflecterende folie is vooral bekend van voertuigen van de overheid, zoals politie, brandweer en ambulances. Daarnaast wordt reflecterende bestickering aangebracht als lijn-, contour of veiligheidsmarkering. Tinttotaal levert de 3M Reflective-serie die is goedgekeurd volgens de Europese ECE104-norm.

Mijn voertuig verandert van kleur door de voertuigreclame. Moet ik het opnieuw registreren?

Ja, volgens de wet moet u bij de RDW melden dat uw auto van kleur is veranderd. De RDW past de kleur op het kentekenbewijs dan aan naar de nieuwe kleur. Dit geldt overigens niet voor bedrijfsauto's. De aanpassing is kosteloos en meer informatie vindt u op www.rdw.nl.

Offerte aanvragen

  • Personenauto
  • Bestelauto
  • Bestelbus
  • Bestelwagen
  • Bakwagen
  • Vrachtauto